close menu

proodoseoe.gr |Εταιρεία Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης |EOE - Header Section

proodoseoe.gr |Εταιρεία Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης |EOE - Main Section

proodoseoe.gr |Εταιρεία Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης |EOE - Main Component

Το έτος 2021 σηματοδοτεί τη συμπλήρωση δύο αιώνων από την εθνική παλιγγενεσία και υπενθυμίζει τη δύναμη του ελληνικού πνεύματος και την αξία της ελευθερίας για την ελληνική ψυχή. Ταυτόχρονα, το έτος αυτό, φέρνει την Εταιρεία Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης στον 75ο χρόνο αδιάλειπτης λειτουργίας και προσφοράς στην ελληνική οδοντιατρική οικογένεια. Με την ευχή και την ελπίδα ότι η επιστημονική προσπάθεια θα κερδίσει τον αγώνα ενάντια στην πανδημία covid-19, αισιοδοξούμε να επιστρέψουμε σε μία κανονικότητα πιο έμπειροι και πιο δυνατοί. Συνθήκες όπως αυτές που βιώσαμε δίνουν την ευκαιρία για ενδοσκόπηση και αναδιαπραγμάτευση των προτεραιοτήτων που θέτει κανείς στην πορεία του και είναι πολύ σπουδαίο να διαπιστώνει την αλώβητη σημασία αξιών όπως η αριστεία, ο αλτρουισμός, ο εθελοντισμός, η αξιοκρατία κ.ά.

Στην Εταιρεία Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης οι αξίες αυτές φώτισαν το δρόμο όλων όσων εργάστηκαν 75 χρόνια για την καταξίωσή της και μετέφεραν τη σκυτάλη από γενιά σε γενιά.

Με αίσθηση ευθύνης το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.Ε. εργάστηκε σκληρά όχι απλά για να διατηρήσει όρθια την Εταιρεία στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε, αλλά και για να προχωρήσουμε μπροστά με όραμα την είσοδο σε μία νέα καλύτερη εποχή, που φέρνει την Εταιρεία μας ακόμη πιο κοντά στο μαχόμενο οδοντίατρο, με τη διοργάνωση σεμιναρίων και επιστημονικών εκδηλώσεων που θα ενδυναμώσουν τη θέση του στις σύγχρονες οδοντιατρικές προκλήσεις.

Είναι ιδιαίτερη η χαρά που αισθανόμαστε να ανακοινώσουμε την έναρξη ενός προγράμματος θεωρητικής και κλινικής εκπαίδευσης στην Εμφυτευματολογία, το οποίο φιλοδοξούμε να αποτελέσει σημείο αναφοράς στα οδοντιατρικά δρώμενα στην πατρίδα μας. Η αισιοδοξία μας αυτή, στηρίζεται στην άοκνη εθελοντική προσφορά κορυφαίων κλινικών-εκπαιδευτών, Εταίρων στην Ε.Ο.Ε., οι οποίοι θα αναλάβουν το ρόλο του μέντορα για όσους συναδέλφους επιθυμούν να λάβουν τις υψηλού επιπέδου γνώσεις που το πρόγραμμα αυτό θα προσφέρει. Παράλληλα, συνεχίζεται η διοργάνωση θεωρητικών και πρακτικών σεμιναρίων στο πρόγραμμα που έχουμε ήδη ανακοινώσει για το 2021, τα οποία καλύπτουν με τον πιο έγκυρο τρόπο τις ανάγκες του σύγχρονου οδοντιάτρου.

Με την ολοκλήρωση της θητείας μου στην προεδρία της Εταιρείας Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης, θέλω να ευχαριστήσω θερμά, όλους τους Εταίρους που με εμπιστεύτηκαν, που μου ανέθεσαν την πολύ τιμητική αυτή θέση, καθώς και όλα τα μέλη του Δ.Σ. για την άψογη και ιδιαίτερα παραγωγική συνεργασία μας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλω στη γραμματέα της Εταιρείας κ. Κ. Πολυχρονοπούλου, που αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της Ε.Ο.Ε., σε όλους όσους δίδαξαν στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες της Εταιρείας, όσους στήριξαν συγγραφικά την «Οδοντοστοματολογική Πρόοδο» και ασφαλώς σε όσους τίμησαν και τιμούν με τη συμμετοχή τους τις εκδηλώσεις της Εταιρείας μας.

Με την βεβαιότητα ότι ο εκλεγμένος Πρόεδρος κ. Κ. Παπαϊωάννου και το επόμενο Δ.Σ. της Εταιρείας Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης θα έχουν μία ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία, εύχομαι μία καλή και δημιουργική νέα χρονιά με υγεία και επιστημονική αριστεία.

ΙΩΑΝΝΗΣ Κ. ΚΑΡΟΥΣΗΣ
Πρόεδρος της Εταιρείας Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης

PHOTO Ι. ΚΑΡΟΥΣΗΣ

proodoseoe.gr |Εταιρεία Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης |EOE - Bottom info

proodoseoe.gr |Εταιρεία Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης |EOE - Home Section

ΔΩΡΗΤΕΣ

 LOGO NEODENT  6

proodoseoe.gr |Εταιρεία Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης |EOE - Home Section

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

 

logo INTERMED

 

 

 

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

 

LOGO DGOI

 

 

 

proodoseoe.gr |Εταιρεία Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης |EOE - Home Section

ΧΟΡΗΓΟΙ

logo MAVRAIDOPOULOS NEW 11 apostolidis 10
 12 dental expert logo DENTOMEDICA LOGO EMS
ELGYDIUM LOGO BLUE impladend New DENTALCOM logo complete 1 southern implant 
logo IPM DENTAL Sadent banner MEDICAL COMPASS LOGO 2