close menu

proodoseoe.gr |Εταιρεία Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης |EOE - Header Section

proodoseoe.gr |Εταιρεία Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης |EOE - Main Section

proodoseoe.gr |Εταιρεία Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης |EOE - Main Component

Με την είσοδο στην τρίτη δεκαετία του 21ου αιώνα, η Εταιρεία Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης φιλοδοξεί να συνεχίσει την παράδοση της επιστημονικής προσφοράς, με την παροχή υψηλού επιπέδου οδοντιατρικής μετεκπαίδευσης στους σύγχρονους οδοντιάτρους. Έχοντας περάσει μαζί με το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας από απαιτητικές έως και δύσκολες στιγμές κατά την τελευταία χρονική περίοδο, το ηθικό και η φλόγα όχι απλά δεν επηρεάστηκαν αλλά μεγάλωσαν και η Εταιρεία εισέρχεται στη δεύτερη νιότη της, κάτι που τεκμηριώνεται από την ολοένα και μεγαλύτερη απήχηση των εκδηλώσεών μας στο ελληνικό οδοντιατρικό κοινό. Η διάδραση των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων αλλά και των Εταίρων που κοσμούν τις επιστημονικές εκδηλώσεις με τους συναδέλφους οδοντιάτρους οι οποίοι προσέρχονται σε αυτές, έχει αποτελέσει τον καταλύτη για την άνθηση εξελιγμένων σεμιναρίων και την εφαρμογή πρακτικών ασκήσεων και εκπαίδευσης που καλύπτουν ακόμη και τα πιο υψηλά διεθνή επιστημονικά κριτήρια. Η συνεισφορά πολλών συναδέλφων στη συγγραφική παραγωγή της "Προόδου" έχει δώσει ακόμη μεγαλύτερη αίγλη και αξιοπιστία στο περιοδικό της Εταιρείας μας το οποίο εμπιστεύονται για την ενημέρωσή τους όλο και περισσότεροι κλινικοί οδοντίατροι.  

Με την αρχή της νέας χρονιάς είμαστε και στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη διοργάνωση του 22ου Συμποσίου με θέμα "Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ" το οποίο χαρακτηρίζεται από σημαντικές καινοτομίες. Πρώτον, θα είναι μία εκδήλωση την οποία θα τιμήσουν με την επιστημονική τους συμμετοχή έξι πολύ σημαντικές επιστημονικές Εταιρείες: Η Ελληνική Εταιρεία Οδοντικής & Γναθοπροσωπικής  Ακτινολογίας, η Ελληνική Παιδοδοντική Εταιρεία, η Ελληνική Προσθετική Εταιρεία, το Ελληνικό Τμήμα ΙΤΙ, η Εταιρεία Ορθοδοντικής & Γναθοπροσωπικής Μελέτης και Έρευνας και η Στοματολογική Εταιρεία Ελλάδος. Δεύτερον, η θεματολογία που έχει επιλεγεί θα ικανοποιήσει ακόμη και τον πιο απαιτητικό συνάδελφο με την πληρότητα και τη δυνατότητα που θα προσφέρει για άμεση μετουσίωση της παρεχόμενης πληροφορίας σε κλινική πράξη. Τρίτον, η πρακτική εκπαίδευση σε θέματα κλινικής οδοντιατρικής όπως και οι ομιλίες του κατευθυνόμενου προγράμματος θα πραγματοποιηθούν από συναδέλφους πολύ καταξιωμένους στο χώρο μας, οι οποίοι έχουν ήδη οργανώσει και είναι έτοιμοι να προσφέρουν ό,τι το σύνολο των συναδέλφων, πιστεύουμε, θέλει να μάθει και να είναι σε θέση να εφαρμόζει. Το 22ο Συμπόσιο θα πραγματοποιηθεί στις 4-5 Δεκεμβρίου 2020 στην Αίγλη Ζαππείου.

Παράλληλα, έχει ήδη καταρτιστεί το πρόγραμμα των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της Εταιρείας μας στο οποίο έχουν εισακουστεί όσες προτάσεις συναδέλφων ήταν εφικτό ώστε να καλυφθούν με τον καλύτερο και πιο έγκυρο τρόπο οι σύγχρονες επιστημονικές ανάγκες και να λυθούν προβληματισμοί που αντιμετωπίζει κάθε συνάδελφος στην καθημερινή πράξη. 

Θέλω εδώ να ευχαριστήσω θερμά όλα ανεξαιρέτως τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την αμέριστη υποστήριξη και την άκοπη εργασία τους, τους διδάσκοντες στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες της Εταιρείας και όλως ιδιαιτέρως όσους συναδέλφους στηρίζουν με την συγγραφική τους παραγωγή την "Οδοντοστοματολογική Πρόοδο". 

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, δεσμευόμαστε ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να συνεχίσουμε και αυτή τη χρονιά στο δρόμο της προσφοράς και της επιστημονικής αριστείας ώστε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας.

Καλή και δημιουργική χρονιά

 

ΙΩΑΝΝΗΣ Κ. ΚΑΡΟΥΣΗΣ
Πρόεδρος της Εταιρείας Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης

PHOTO Ι. ΚΑΡΟΥΣΗΣ

proodoseoe.gr |Εταιρεία Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης |EOE - Bottom info

proodoseoe.gr |Εταιρεία Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης |EOE - Home Section

ΧΟΡΗΓΟΙ

1 impladend 3 dental expert
 apostolidis 6 7 8
fyripis logo 10 11 12
13 LOGO EMS