close menu

proodoseoe.gr |Εταιρεία Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης |EOE - Header Section

proodoseoe.gr |Εταιρεία Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης |EOE - Main Section

proodoseoe.gr |Εταιρεία Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης |EOE - Main Component

Η Εταιρεία Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης προσφέρει από την ίδρυσή της πριν από 72 χρόνια έως και σήμερα, υψηλού επιπέδου και τεκμηριωμένη επιμόρφωση σε όλα τα επιμέρους πεδία που συνθέτουν την οδοντιατρική επιστήμη.

Διανύοντας την όγδοη δεκαετία συνεχούς δράσης της Εταιρείας μας με κορωνίδα την έκδοση του περιοδικού «Οδοντοστοματολογική Πρόοδος», η οποία πλαισιώνεται με σειρά μετεκπαιδευτικών σεμιναρίων και μαθημάτων που καλύπτουν το σύνολο σχεδόν των οδοντιατρικών ειδικοτήτων. Η νέα αυτή έχει ξεκινήσει με το σύνολο του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας γεμάτο ενέργεια για συνεχή δράση και με νέες ιδέες ως προς την οργάνωση και το περιεχόμενο των εκπαιδευτικών μας δραστηριοτήτων. Στόχος μας είναι την δύσκολη περίοδο που διανύουμε με την έντονη και συνεχή οικονομική κρίση να προσφέρουμε εκπαιδευτική δραστηριότητα με την καλύτερη σχέση ποιότητας-κόστους. Γι αυτό αποφασίσαμε για όγδοη συνεχή χρονιά να διατηρήσουμε την ίδια προσιτή οικονομική πολιτική με εκπτώσεις από έναν συγκκεριμένο αριθμό παρακολούθησης σεμιναρίων και πάνω.

Οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες της Εταιρείας εντάσσονται στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης οδοντιατρικής εκπαίδευσης, η οποία αποτελεί πλέον σημαντική παράμετρο του επαγγελματικού βίου του οδοντιάτρου, καθόσον έχει καταστεί όχι μόνον αναγκαία λόγω των ραγδαίων εξελίξεων των επιστημονικών γνώσεων και πρακτικών, αλλά και ηθικώς επιβεβλημένη. Οι οδοντιατρικοί ασθενείς απαιτούν υψηλού επιπέδου, σύγχρονη και ασφαλή οδοντιατρική περίθαλψη και οι εξελίξεις της επιστήμης και της βιο-τεχνολογίας μπορούν να την καλύψουν, προσφέροντας βιώσιμες, λειτουργικές και αισθητικές λύσεις. Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι η επιλογή των θεμάτων στο πρόγραμμα των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων γίνεται κυρίως με άξονα τις προτάσεις και τις επιθυμίες των συναδέλφων. Παράλληλα στηρίζουμε και συμμετέχουμε στο πρόγραμμα της μοριοδότησης της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας.

Στο φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνεται επίσης και η 48η Επιστημονική Ημερίδα, η οποία θα λάβει μέρος στο OTEAcademy (Μαρούσι) στις 16 Ιουνίου 2018. Ο τίτλος της Ημερίδας είναι "All-on-4®. “Το πρωτόκολλο της κλινικής Μalό” με εισηγητή τον διεθνούς φήμη Paulo Malό. Επίσης στις 7-8 Δεκεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί στην Αίγλη Ζαππείου το 21ο Συμπόσιο της Εταιρείας μας με τίτλο "Σύγχρονη Οδοντιατρική Τεχνολογία. Επεκτείνοντας τα όρια της γενικής Οδοντιατρικής". Το Συμπόσιο θα περιλαμβάνει Στρογγυλά Τραπέζια, Εισηγήσεις, Κλινικά Φρονιστήρια και Πρακτικά Σεμινάρια hands-on και επίσης θα πλαισιώνεται από εμπορική έκθεση προϊόντων και υλικών.

Επίσης αποφασίσαμε στο πλαίσιο της διάδοσης του περιοδικού Οδοντοστοματολογική Πρόοδος να διαθέσουμε σειρά οικονομικών προσφορών σε νέους συνδρομητές για τις οποίες θα υπάρξει έντυπη και ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σε όλη αυτή την προσπάθεια χρειαζόμαστε όλους τους συναδέλφους αρωγούς και υποστηρικτές. Η συμμετοχή και στήριξή σας στις εκδηλώσεις της Εταιρείας αποτελεί κίνητρο για να συνεχίσουμε το έργο μας στην οδοντιατρική μετεκπαίδευση.
Τελειώνοντας θα ήθελα να εκφράσω και από τη θέση αυτή, τις θερμότερες ευχαριστίες μου στους Συντονιστές και τους Διδάσκοντες σε όλες τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες της Εταιρείας μας, γιατί με δεδομένο τον περιορισμένο χρόνο που έχουν στη διάθεσή τους λόγω φόρτου καθηκόντων και δραστηριοτήτων, πάντα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην Εταιρεία μας με ενθουσιασμό και προθυμία.

Σας περιμένουμε στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες της Εταιρείας μας, με την βεβαιότητα ότι η συμμετοχή σας θα αποτελέσει μία σπουδαία και ωφέλιμη εκπαιδευτική εμπειρία.

Παναγιώτης Ανδριτσάκης

Πρόεδρος της Εταιρείας Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης

proodoseoe.gr |Εταιρεία Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης |EOE - Bottom info