close menu

proodoseoe.gr |Εταιρεία Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης |EOE - Header Section

proodoseoe.gr |Εταιρεία Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης |EOE - Main Section

proodoseoe.gr |Εταιρεία Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης |EOE - Main Component

Η Εταιρεία Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης είναι μία ιστορική και καταξιωμένη επιστημονική εταιρεία, η οποία διανύει το 77ο έτος αδιάλειπτης λειτουργίας και προσφοράς στην οδοντιατρική κοινότητα της χώρας μας. Όλα αυτά τα χρόνια, η Εταιρεία είναι πιστή στο σκοπό της, όπως ορίζεται από το καταστατικό: η συμβολή στην επιστημονική πρόοδο και επαγγελματική επιμόρφωση των συναδέλφων οδοντιάτρων. Ο σκοπός αυτός εξυπηρετείται πιστά μέχρι σήμερα, στην εποχή της γνώσης, της διαρκούς επιμόρφωσης και της δια βίου μάθησης, με τη διοργάνωση πληθώρας επιστημονικών εκδηλώσεων (θεωρητικών και πρακτικών σεμιναρίων, διαλέξεων, συμποσίων, εκπαιδευτικών κύκλων) και με την έκδοση του επιστημονικού περιοδικού «Οδοντοστοματολογική Πρόοδος».

Μπορεί η Εταιρεία Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης να έχει μακρά ιστορία και ισχυρή παράδοση, αλλά είναι ταυτόχρονα δυναμική, σύγχρονη και με το βλέμμα στο μέλλον. Τα τελευταία χρόνια, διαδοχικά Διοικητικά Συμβούλια σε δημιουργική υπέρβαση έχουν πραγματοποιήσει σημαντικές αλλαγές, που αποσκοπούν στην ανανέωση της φυσιογνωμίας της Εταιρείας και την είσοδο σε μία νέα εποχή.

Οι εγκαταστάσεις μας έχουν βελτιωθεί και αναβαθμιστεί σημαντικά: 

-πλήρως εξοπλισμένο νέο ιατρείο, που δίνει τη δυνατότητα κλινικής άσκησης των συναδέλφων -ριζική ανακαίνιση και εκσυγχρονισμός της αίθουσας σεμιναρίων, των γραφείων και βοηθητικών χώρων

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Εταιρείας διαρκώς εμπλουτίζεται και ανανεώνεται, πάντοτε με σύγχρονα θέματα με κλινικό προσανατολισμό και στα υψηλά πρότυπα που η Εταιρεία Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης έχει καθιερώσει εδώ και δεκαετίες. Όλα τα σεμινάρια περιλαμβάνουν και κάποιας μορφής πρακτική άσκηση (hands-on) επί του θέματος. Επιπλέον, από φέτος, εκτός από το Πρόγραμμα Επαγγελματικής Επιμόρφωσης στα Οδοντικά Εμφυτεύματα, θα υπάρχει η δυνατότητα κλινικής άσκησης επί ασθενών και σε άλλα αντικείμενα, πάντοτε υπό την επίβλεψη και με την καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτών.

Παράλληλα, η Εταιρεία έχει εγκαθιδρύσει διεθνείς επιστημονικές συνεργασίες με το Πανεπιστήμιο Tufts της Βοστώνης και με την Γερμανική Εταιρεία Στοματικής Εμφυτευματολογίας (DGOI), οι οποίες θα διευρυνθούν στο εγγύς μέλλον, ενώ το περιοδικό «Οδοντοστοματολογική Προόδος» έχει ανανεωθεί σε μορφή, διατηρώντας το πολύ υψηλού επιπέδου επιστημονικό περιεχόμενό του σε μία πολυτελούς ποιότητας έκδοση.

Καθώς η θητεία μου ως Πρόεδρος της Εταιρείας Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης πλησιάζει στο τέλος της, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς τα Μέλη της Εταιρείας για την εμπιστοσύνη τους και την τεράστια αυτή τιμή προς το πρόσωπό μου, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τις άοκνες προσπάθειες και την εξαιρετική συνεργασία μας καθώς και τη γραμματέα της Εταιρείας κυρία Κ. Πολυχρονοπούλου για τη σκληρή δουλειά και την πολύτιμη υποστήριξη του έργου του Διοικητικού Συμβουλίου.

Εκ μέρους όλων στην Εταιρεία μας, ευχαριστώ θερμά τους διδάσκοντες στις εκπαιδευτικές δραστηριότητές της, τους συγγραφείς στην «Οδοντοστοματολογική Πρόοδο» και τους συναδέλφους που τιμούν την Εταιρεία Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης επιλέγοντας να συμμετάσχουν στις κάθε μορφής επιστημονικές εκδηλώσεις που διοργανώνει.

Σας περιμένουμε και φέτος, καθώς έχει ήδη δημοσιευθεί το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του 2023, και σας καλούμε να γίνετε συνδρομητές του περιοδικού «Οδοντοστοματολογική Προόδος».

Θερμές ευχές για υγεία, επιστημονική πρόοδο, επαγγελματική επιτυχία και, πρωτίστως, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ
Πρόεδρος της Εταιρείας Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης

C.PAPAIOANNOU a

proodoseoe.gr |Εταιρεία Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης |EOE - Bottom info

proodoseoe.gr |Εταιρεία Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης |EOE - Home Section

ΔΩΡΗΤΕΣ

 LOGO NEODENT  6

proodoseoe.gr |Εταιρεία Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης |EOE - Home Section

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

 

logo INTERMED

 

 

 

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

 

LOGO DGOI Tufts

 

 

 

proodoseoe.gr |Εταιρεία Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης |EOE - Home Section

ΧΟΡΗΓΟΙ

logo MAVRAIDOPOULOS NEW 11 apostolidis 10
 12 dental expert Logo ELUDRIL ELGYDIUM LOGO EMS
impladend LOGO PNG 24 southern implant Neodent Logo
 
logo IPM DENTAL Sadent banner